• Welkom bij winkeltjevanth.nl
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis ophalen in Nunspeet mogelijk, vanaf 40 euro gratis verzending

Ik ben een spontane en enthousiaste jonge fotograaf in omgeving Nunspeet. Ben je opzoek naar fotograaf die met je meedenkt dan ben je bij th fotografie op het goede adres. Ik heb een fotografie opleiding gedaan en in de afgelopen jaren veel kennis en ervaring opgedaan. Ik ben gespecialiseerd in het vastleggen van mooie momenten van gezinnen. maar sta ook open voor andere opdracht. ik zou vereerd zijn om jullie te helpen bij het vastleggen van jullie speciale momenten. Bekijk mijn website en neem contact met mij op voor een fotoshoot! 📸❤️" als je nog vragen hebt of ergens niet uit komt hoor ik het graag! Je kunt mij bereiken via de mail:  info@madebyth.nl. of Whatsapp 06-38459805

 

Familie fotoshoot:  

Zwangerschapsfotoshoot:

Hoera Je bent zwanger! Een Hele bijzonder tijd is aangebroken. Er groeit een prachtig wondertje in jou buik.Een tijd van uitzien naar het moment dat je jou kindje kan vast houden.

De magie van het leven onthult zich in prachtige momenten, en er is geen tijd waarin deze betovering duidelijker is dan tijdens een zwangerschap. Het is een periode van verwachting, hoop en onvoorwaardelijke liefde die groeit binnenin. En wat is er beter om deze kostbare tijd vast te leggen met een prachtige zwangerschapsfotoshoot op een prachtige locatie in Nunspeet?

Wat zijn de kosten voor een fotoshoot?:
Pakket 1: 5 foto's- fotoshoot van 15 minuten €30
Pakket 2: inclusief 10 foto's- fotoshoot van ongeveer 30 minuten € 50
Pakket 3: inclusief 20 foto's- fotoshoot van ongeveer 45 minuten €75
Pakket 4: inclusief 30 foto's- fotoshoot van ongeveer 1 uur €100

Wil je een fotoshoot boeken? Vul dan het formulier in of stuur een mail/appje!

Geef een fotoshoot kado voor een verjaardag of een andere gelegenheid:

Kadobon voor pakket 1 

Kadobon voor pakket 2

kadobon voor pakket 3 

Kadobon voor pakket 4